Sådan gør vi din nedrivning nemmere 


Vi har samlet miljøscreening og nedrivning i en pakke, så du kun behøver at snakke med et firma, derudover har vi har fundet de flinkeste medarbejdere, som sidder klar på telefonen til en snak. Det vil være den samme medarbejder der følger dit projekt fra start til slut, så vi når i mål sammen. Vi planlægger i dit tempo, og kan levere en plan indenfor 24 timer. 

 

e

ad

 

Vi er et service orienteret nedrivningsfirma med god samvittighed. Vi har kunden i fokus og tilpasser os deres tidsplan og behov. Vi kombinerer nedrivnings branchen med moderne service for at skabe det mest værdiskabende forløb for vores kunder.

Leder du efter huse til nedrivning?
Spar op til 10.000 kr. 


Har du kigget nettet tyndt for huse til nedrivning, og har du endelig fundet beliggenheden til dit drømmehus? Lad os stå for din nedrivning, og spar op til 10.000 kr. Alle vores kunder får mulighed for frit at vælge mellem en række rabatter på produkter og services som sammen har en værdi på op til 10.000 kr. Vi har forsøgt at sætte os ind i jeres sted som nybygger, og fundet en række partnere som kan hjælpe jer i mål med jeres nye drømmehus. I kan fx spare penge på overvågning til jeres nye hjem, eller på haven som skal laves når huset er færdigbygget. 

 

Beregn en pris
på nedrivning af hus 


I vores tilbudsberegner kan du indtaste forskellige informationer om huset du skal have revet ned, og ud fra dine informationer beregnes der et tilbud på miljøscreening, miljøsanering og nedrivning. Vi planlægger hele forløbet så du kan fokusere på dit byggeprojekt . 
 

Nedrivning af sommerhus
- hvorfor gå på kompromis 


Når drømmen om sommerferie i egent sommerhus skal udleves kan det være nødvendigt at rive et gammelt sommerhus ned først, så du er sikker på at få den helt rette beliggenhed. Det hjælper vi gerne med, vi klarer alt fra miljøscreening, nedrivning og materialeafskaffelse. Så du kan fokusere på at indrette dit nye sommerhus. 

first

awd

Miljøscreening af bygning 


Skal du have et overblik over hvad der gemmer sig af miljøfarlige stoffer i din bygning, så foretager vi gerne screeningen for dig. Vi screener bygningen og foretager analyser af materialer, derefter bliver der udarbejdet en miljøscreeningsrapport, så vi har et overblik over hvilke farlige materialer der skal tages højde for i dit nedrivningsprojekt. Send os en besked via vores tilbudsberegner, og lad os tage en snak om din opgave. 

Gå til tilbudsberegner
 

Nedrivning af hus?  


Har du fundet den rette beliggenhed til dit drømmehus, men står der et gammelt hus i vejen? Hos IBEX Nedrivning står vi klar til at hjælpe, vi har nemlig de mest professionelle og erfarne partnere der står klar til at hjælpe med netop dit projekt, så vi altid kan levere en høj kvalitet til tiden. Vi har forskellige partnere indenfor nedrivningsbranchen og dermed kan vi hjælpe dig trygt igennem hele processen.   

 

Hvad koster det at rive et hus ned? 

Prøv vores tilbudsberegner og modtag et tilbud på din opgave 


Der er mange forskellige faktorer der spiller ind når det kommer til nedrivning, og vi har derfor brug for at vide noget om netop dit projekt. I vores tilbudsberegner beder vi dig blot om at svare på 5 spørgsmål for at kunne give dig et estimeret tilbud, derefter fortages der en miljøscreeningen for et sikre at der ikke kommer uforudsete udgifter, så vi kan slå tilbuddet helt fast.  

- Det er nedrivning, bare med god samvittighed 

Få et godt tilbud
 

Når du står over for en nedrivning af et hus, skal du først have nedrivningstilladelse fra kommunen og du skal have lavet en miljøscreening og miljøsanering af huset, da det er dit ansvar at affaldet efter nedrivningen bliver foretaget efter gældende regler. Her er en miljøscreening med til at kortlægge hvor i huset eller bygningen der måtte være sundhedsskadelige og miljøskadelige stoffer og miljøsaneringen sørger den rette bortskaffelse af stofferne.
En miljøscreening er den proces der skal fortælle om byggematerialerne i en bygning indeholder miljøskadelige stoffer, som eksempelvis asbest, PCB og tungmetaller. Disse stoffer skal bortskaffes korrekt for ikke at gøre skade på miljøet.
Især huse som er bygget i perioden 1950 til 1977 har en større risiko for at indeholde skadelige stoffer, men det er stadig lovkrav at alle nedrivninger som giver mere end 1 ton affald skal have foretaget en miljøscreening inden man begynder at rive huset ned. 
Ved miljøscreening tager man prøver af forskellige byggematerialer, hvor man har erfaring med at der kan være skadelige stoffer i. Det kan eksempelvis være taget eller fuger mellem fliserne i badeværelset. Alle de prøver der bliver taget bliver herefter analyseret og der kan udarbejdes en miljørapport som fortæller hvor i bygningen der er skadelige stoffer og hvor høj værdi af stoffet der er i det pågældende materiale. 
En miljøsanering sker på baggrund af den miljørapport som er blevet udarbejdet efter miljøscreeningen. Med miljøsaneringen skal man fjerne alle de sundheds- og miljøskadelige stoffer, som er blevet kortlagt i rapporten og hvor værdien af stoffet er over en bestemt værdi. 
Selve miljøsaneringen foregår forskelligt alt efter hvilke stoffer der er tale om. Nogle materialer kan renses og genbruges, mens andre byggematerialer skal afskaffes på den rette måde grundet indholdet af miljøskadelige stoffer. Hos IBEX Nedrivning sørger vi for at afskaffelsen af de skadelige stoffer altid foregår efter alle gældende love og regler.
ADRA er en international udviklings og nødhjælpsorganisation med kontorer i over 115 lande, som yder nødhjælp til udsatte samfund og hjælper med langsigtede udviklingsprojekter. Et af ADRAs projekter er at bygge faciliteter så som huse, toiletter og køkkenhaver til udsatte flygtningefamilier i Uganda. For hver doneret krone går 90% til Uganda og 10% til administration. Alle, som donerer til dette projekt i samarbejde med IBEX Nedrivning, modtager et billede af den familie, de har været med til at gøre en forskel for, stående foran af deres nye hus.